Under mottoet “Mindre pis, mere gin” får du en dansk gin sprængfyldt med lokale råvarer og tilsat ægte dansk lidenskab og passion.
Anholt Gin har en frisk og kraftig enebær smag, hvor ginnens aromaer er så perfekt afstemt og så lidt brændende, at den også kan drikkes rent.
Servering
- 5 cl Anholt Gin
- 10 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic
- En skive lime og lidt timian / En skive citron og en kvist rosmarin
- Masser af is!
Dansk gin er inde i en rivende udvikling, hvor små danske destillerier opnår international anerkendelse som nogle af verdens bedste! Parallelt med denne udviklingen vokser efterspørgslen hos danskerne, der ikke længere vil tage til takke med de klassiske mærker såsom Gordons, Bombay, og Tanqueray. Vi vil have det bedste – og det må meget gerne være dansk. Noget af det allermest sigende om danske gins og danske destillatører, er, at de er grundige, kvalitetsbevidste og ikke mindst nysgerrige på det uudforskede.
Her kan du se flere anmeldelser af Anholt Gin:
High on Gin
If you love a more classic gins and isn’t very fund of all the new bubblegum gins – if you love perfection, details and simplicity and really don’t like the mass-produced bottles or fabricated stories, then the Danish gin, Anholt Gin, is just for you.In this episode I will tell you why you should give these two gins from Anholt Gin a try.
Ginbutikken
Under mottoet “Mindre pis, mere gin” får du en dansk gin sprængfyldt med lokale råvarer og tilsat ægte dansk lidenskab og passion. Anholt Gin har en frisk og kraftig enebær smag, hvor ginnens aromaer er så perfekt afstemt og så lidt brændende, at den også kan drikkes rent.
Gastromand
Ginnen Anholt Gin er produceret på friske enebær fra Anholt, som er håndplukket med hjælp fra en masse frivillige mennesker. Sammen med 3 andre botanicals, korianderfrø, kvanrod og citronskal, har de skabt en flot, enebærpræget gin med en lækker let fedme.