Folkene bag Anholt Gin

Thøger Dixgaard og Jakob Kjærgaard mødtes første gang i 2015, hvor Thøger spillede koncert på Anholt Festival, som Jakob arrangerer. På en gåtur i Anholts ørken bemærkede Thøger øens store beholdning af enebær og var ikke sen til at kæde dette sammen med sin yndlingsdrik, gin. Det stod hurtigt klart, at han og Jakob delte samme passion og det blev starten på et nyt venskab og gin-eventyr, som i den grad har givet anmelderne noget skrive om.

Thøger Dixgaard er musiker, entreprenør og Aarhusianer, bosat i København. Siden 2007 har han haft sin vante gang på Anholt. Hvor han udover at deltage i plukkeugen, også er fast inventar på Anholt Festival.

Jakob Kjærgaard er uddannet tømrer, officer af reserven, kystskipper og socialrådgiver. Han er far til fem, og har boet på Anholt de seneste 14 år. Hans store passion for gin har også medført, at han har åbnet ginbaren “Dørken” på Anholt, som er blevet yderst populær og velbesøgt i sommermånederne.

Anholt Gin - Jakob Kjærsgaard

Jakob Kjærgaard

Anholt Gin - Thøger Dixgaard

Thøger Dixgaard

Kom og besøg os på Anholt

Du kan finde mere information om Anholt her på Visitanholt.dk

Og husk at du kan altid komme og hjælpe os med at plukke friske enebær i Plukkeugen. Når tiden nærmer sig og enebærrene er ved at være modne kalder Anholt Gin nemlig til Plukkeuge. En årlig tilbagevendende begivenhed, der udspiller sig i uge 42.

Plukkeugen er for alle og Anholt Gin ville ikke eksistere uden de mange entusiastiske plukkere og den store folkelige opbakning, der er fra både øen og fastlandet.

Vi er dybt taknemmelige for denne opbakning og gør vores absolut bedste for at bevare den.

Det vil du ikke fortryde!