Anmeldelse fra Gastromand

Hvis du har set ”Toppen af Poppen”, så bemærkede du måske sanger, sangskriver og producer Thøger Dixgaard tale om sin nye gin, Anholt Gin. I samarbejde med vennen Jakob Kjærgaard, har de villet vise deres mangeårige kærlighed til Anholt ved at lave en lokal inspireret gin. Sammen med Master Destiller Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi og hans produktionsapparat, har de lavet denne lille, lækre gin. De kalder den selv ”mindre pis – mere gin” og vi er faktisk enige!

Ginnen Anholt Gin er produceret på friske enebær fra Anholt, som er håndplukket med hjælp fra en masse frivillige mennesker. Sammen med 3 andre botanicals, korianderfrø, kvanrod og citronskal, har de skabt en flot, enebærpræget gin med en lækker let fedme. Gå med en traditionel Fever-Tree Indian tonic og en lille smule citron – eller gå den lidt middelhavsagtige vej med en Fever-Tree Mediterranean tonic og en kvist rosmarin.

Uanset hvad du vælger, så får du en super lækker GT!

Her kan du se flere anmeldelser af Anholt Gin:

High on Gin

februar 8th, 2021|0 Comments

If you love a more classic gins and isn’t very fund of all the new bubblegum gins – if you love perfection, details and simplicity and really don’t like the mass-produced bottles or fabricated stories, then the Danish gin, Anholt Gin, is just for you.In this episode I will tell you why you should give these two gins from Anholt Gin a try.

Ginbutikken

februar 8th, 2021|0 Comments

Under mottoet “Mindre pis, mere gin” får du en dansk gin sprængfyldt med lokale råvarer og tilsat ægte dansk lidenskab og passion. Anholt Gin har en frisk og kraftig enebær smag, hvor ginnens aromaer er så perfekt afstemt og så lidt brændende, at den også kan drikkes rent.

Gastromand

februar 5th, 2021|0 Comments

Ginnen Anholt Gin er produceret på friske enebær fra Anholt, som er håndplukket med hjælp fra en masse frivillige mennesker. Sammen med 3 andre botanicals, korianderfrø, kvanrod og citronskal, har de skabt en flot, enebærpræget gin med en lækker let fedme.