De danske småøer – Støt lokalt!

Ved køb af en flaske eller flere på denne hjemmeside, støtter du udviklingen på én af de 27 danske småøer. Det har utrolig stor betydning, at vi alle støtter de tiltag, der er på øerne. De små øer, der alle som én, har nogle fantastiske produkter til salg. Der er kvalitet at hente, derude i vandet og alt er lavet med kærlighed. Tillad dig selv at undersøge, hvad det er de kan. Du bliver ikke skuffet!

Der findes de vildeste økologiske frugt-produkter fra Fejø og Strynø, lækker is fra Skarø og håndhøstede & lufttørrede tangprodukter fra Omø. Der er skidegodt øl fra Aarø eller Fur og fritgående økologiske gæs fra Sejerø og meget meget mere.

Din støtte til de små ø-producenter fastholder og skaber arbejdspladser i den absolutte udkant af Danmark.

Og så! Så sørg for at smile af de små særheder. De små særheder, der vidner om, at det faktisk er virkelige mennesker, der står bag produktet og indpakningen og frimærket. At der er en færge, der kan blive aflyst på grund af blæst og en pakke, der derfor bliver 1-2 dage forsinket.

Smil og tænk; det her produkt og de her mennesker er noget af det mest ægte vi kan finde i Danmark. Ring til dem, hvis du har spørgsmål. Du vil blive mødt med venlighed og hjælpsomhed, hvis de da tager telefonen og ikke lige er taget ud med redningsbåden eller noget andet uopsætteligt. Der er tale om ægte mennesker og ægte kvalitet..

Herunder er indsat en række links til gode småøs-produkter. Listen er langt fra fyldestgørende, og du bør selv søge videre.

Anholt Gin - Støt lokalt

Kom og besøg os på Anholt

Du kan finde mere information om Anholt her på Visitanholt.dk

Og husk at du kan altid komme og hjælpe os med at plukke friske enebær i Plukkeugen. Det vil du ikke fortryde! Når tiden nærmer sig og enebærrene er ved at være modne kalder Anholt Gin nemlig til Plukkeuge. En årlig tilbagevendende begivenhed, der udspiller sig i uge 42.

Plukkeugen er for alle og Anholt Gin ville ikke eksistere uden de mange entusiastiske plukkere og den store folkelige opbakning, der er fra både øen og fastlandet.

Vi er dybt taknemmelige for denne opbakning og gør vores absolut bedste for at bevare den.

Det vil du ikke fortryde!