Gin skal drikkes rent

Den danske musiker Thøger Dixgaard er aktuel med noget ganske andet end musik. I al ubemærkethed, har musikeren brugt en stor del af sin tid på, at udvikle en uhyre velsmagende gin. 

Sammen med sin makker og gode ven Jakob Kjærgaard, har Thøger brugt nogle helt enestående ingredienser fra Danmarks mest isolerede ø, og lavet en drik, der emmer af natur og vildskab. Jakob Kjærgaard, der til daglig bor på Kattegatøen Anholt, har igennem en årrække eksperimenteret med at lave gin på øen, dog aldrig til andet end eget forbrug. Dette ændrer sig nu, hvor de 2 gin-entusiaster lancerer Anholts første Gin. 

Thøger og Jakob mødtes første gang i 2015, hvor Thøger spillede koncert på Anholtfestival. Thøger, der efter en gåtur i Anholts ørken havde fået øjnene op for øens store enebær beholdning, var ikke sen til at kæde dette sammen med sig yndlingsdrik Gin. Ved samtale med Jakob, der stod for musikken på festivalen, blev det klart, at de begge delte samme passion. Dette blev starten på en rejse ud i en verden af naturens smagsvarianter. 

Efter mange spændende timer med smagseksperimenter og et hav af forskellige ”snapse” til følge, har de 2 offentliggjort smagen af Anholt. Med Anholts natur ved hånden, er der mulighed for et produkt fyldt med friske råvarer. ”Vi tror på at med så gode råvarer handler det om lave noget simpelt, vi laver en gin der er så god at man kan drikke den rent.” og med en ”less is more” politik lyder sloganet ”mindre pis, mere gin” Det særlige rene og bløde vand, på Anholt, giver deres luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at prale af

Anholt Gin
Østervej 11
8592 Anholt
CVR-nr 39063921
Email: 
butik@anholt-gin.dk

Share on facebook