Folkene bag Anholt Gin

Thøger Dixgaard og Jakob Kjærgaard mødtes første gang i 2015, hvor Thøger spillede koncert på Anholt Festival, som Jakob arrangerer. På en gåtur i Anholts ørken bemærkede Thøger øens store beholdning af enebær og var ikke sen til at kæde dette sammen med sin yndlingsdrik, gin. Det stod hurtigt klart, at han og Jakob delte samme passion og det blev starten på et nyt venskab og gin-eventyr, som i den grad har givet anmelderne noget skrive om.

Thøger Dixgaard er musiker, bosat i København, og har udgivet stribevis af hits som bl.a. “Blød indeni”, “Former” og “Tæt på”. Siden 2015 har han haft sin vante gang på Anholt, hvor han også er fast inventar til både Anholt Festival og til plukkeugen i efterårsferien, hvor venner af øen og ginentusiaster samles for at plukke enebær til næste års Anholt Gin.

Jakob Kjærgaard er uddannet tømrer og socialrådgiver, er far til fem, og har boet på Anholt de seneste 13 år. Hans store passion for gin har også medført, at han har åbnet ginbaren “Dørken” på Anholt, som er blevet yderst populær og velbesøgt i sommermånederne.

Jakob Kjærgaard
Thøger Dixgaard

Mere Gin?

Pris 350 kr. per flaske