Double Female

I fordums tid. Længe inden menneskets ankomst, var øen Anholt grøn og der var endnu ingen ørken. En lille skovklædt forhøjning midt i Kattegat. Et isoleret og frodigt paradis. Dengang, som nu, boede der en skabning på øen, hvis fremtoning vil få hårene til at rejse sig på de fleste. Øen Anholt, den lille isolerede plet på kortet, huser nemlig Sandørentvisten (Labidura Riparia).

Anholt Gin - Double Female logo

Anholt-Skorpionen

Den sagnomspundne Sandørentvist, i folkemunde kaldt ”Anholt-Skorpionen”, er et helt særligt dyr. Det er den største af de 5 ørentvist-arter, der findes i Europa og i Danmark bor den kun på Anholt. Den kan blive op til 4 cm lang og er således afbilledet i korrekt størrelse på Anholt Gin flasken.

Der findes mange, lange historier om Sandørentvisten, der ikke alle skal nævnes her. Dog må det nævnes, at der er forskel på form og størrelse af Sandørentvistens ”tang”. Hunnens tang er mindre en hannens tang og hunnen kikker efter hanner med den største tang når det er tid, at finde en mage. Der er også den finurlighed, at hannen har 2 penisser, der kan bruges i flæng. Det forholder sig dog sådan at ca. 90 % af hannerne er højrehåndede, hvorfor de fortrinsvis bruger den højre penis.

Hidtil har det været han-ørentvisten, der har prydet den klassiske Anholt Gin flaske. Indholdet i flasken er lavet på tørrede enebær på traditionel og klassisk facon.

En ny Anholt Gin

Nu kan vi præsentere  en helt ny, og ganske anderledes gin. En ny Anholt Gin. En toér. De sidste par år, har vi lavet forsøg med brug af friske enebær. Vi har haft flere specialudgaver, hvor vi har afprøvet forskellige kombinationer af friske og tørrede enebær. Det viser sig, at langt de fleste kvinder foretrækker gin lavet på de friske enebær mens mændene foretrækker gin på tørrede bær. Derfor denne nye gin, Double Female til kvinderne (og deres mage).

Som Anholt Gin traditionen tilskriver det, indeholder denne nye gin også kun 4 botanicals; Lokale friske enebær, koriander, kvanrod og citronskal.

Alkoholprocenten er som altid 45,3% og der er 50 cl i flasken.

Man kan så tænke sig til, hvorfor der ikke kun er én hun-ørentvist på den nye etiket… og så i disse tider.

Mindre Pis, mere Gin

Anholt Gin

Køb vores Anholt Gin