Vi flytter med handlen i denne webshop arbejdstimer til Anholt fra fastlandet. Det er vigtigt, men leveringstiden til dig er afhængig af sejlplanen, så vær opmærksom på at bestille din Anholt Gin i god tid.

Tak for det!

 

Vi flytter med handlen i denne webshop arbejdstimer til Anholt fra fastlandet. Det er vigtigt, men leveringstiden til dig er afhængig af sejlplanen, så vær opmærksom på at bestille din Anholt Gin i god tid.

Tak for det!

“En Ø er mere end geografi, et menneske mere end krop.Så hvem kan helt nøjagtigt si’e, hvornår Anholt begynder, og jeg holder op?”

Jens Rueskov Nielsen

Det vi laver...

Du fornemmer hurtigt, at de enebær, der er brugt til Anholt Gin, er unikke og at de kommer fra et ganske særligt sted. Det rene vand fra Anholts ørken, gør drikken blød og rund. På en elegant og rustik facon bringer den smagen af gin tilbage hvor den hører hjemme. Rent og uforfalsket smager den af gin, ren gin.

Mindre pis, Mere Gin

Resumé

Anholt Gin blev lanceret i februar 2017 som følge af et flerårigt samarbejde imellem Thøger Dixgaard og Jakob Kjærgaard. Anholt Gin har været en enorm succes og alle 3, på hinanden følgende Batches, blev meldt udsolgt i august 2017.

Dette års høst af enebær på Anholt, er blevet foretaget i samarbejde med en mængde entusiastiske ”plukkere”, der mødte op fra nær og fjern til årets plukkeuge. Et socialt tilløbsstykke, der fandt sted i uge 42 på Anholt.

Plukkeugen 2017

Med kort over de tilladte områder, kunne de godt 40 deltagere i årets plukkeevent, nyde samværet, turene i det fri og tanken om en flaske ”Anholt Gin Pick 1” Deltagerne blev delt op i hold Nord og hold Syd. To hold, der lå i skarp konkurrence hele ugen.

Anholt Gin belønner plukkerne med en flaske ”Plukkegin” pr 2 kg modne enebær. Indvejningen af de mange enebær foregik dagligt ved Brugsen kl. 16.30. 

Et nærliggende sted at mødes da det er øens eneste helårsåbne forretning. Her var ene-bærometret stillet op og efter indvejningen skulle præmien til dagens hold nydes på stedet. Præmien var naturligvis en flaske Anholt Gin Batch III + små glas..

Ved ugens afslutning var der blevet samlet 143 kg modne enebær ind og Anholt Gin har siden sendt omkring 70 flasker ”Pick 1” hjem til deltagerne.

Med Anholts natur ved hånden, er der mulighed for et produkt fyldt med friske råvarer.

Specielt de friske enebær er unikke, da det mest normale er, at lave gin på tørrede enebær, fra udlandet. Vi har talt om det længe, lavet forsøg i et par år og nu har vi altså realiseret det. Vi tror på, at med så gode råvarer handler det om at lave noget simpelt. Vi laver en gin der kan drikkes rent, og det er tydeligvis noget folk vil have.

Det særlige rene og bløde vand, på Anholt, giver vores gin en ekstra kvalitetsfaktor at prale af. Vandet bliver siet igennem sandet i Anholts ørken og indeholder således ikke særlig store mængder af calcium- og magnesium, hvorfor vandet er perfekt til gin-produktion.

Der findes et sted så råt og uspoleret. Et sted, hvor havet og vinden bestemmer livets gang. Hvor bølgerne ubarmhjertigt gnaver bid for bid af kysten. Et sted, som er omringet af forliste skibe, druknede søfolk og flere mystiske historier, end nogen kan huske. 

En plet på kortet, omringet af saltvand, havfruer, sæler, og sikkert også jomfruhummere. Hvor vindens susen i ørkenen fortæller ældgamle sagn om varulve, hekse, dværge og røverbander for den, der lytter.

En ø så isoleret, at luftforurening ikke eksisterer, og mængden af spiselige bær, planter og rødder er ganske enestående. Der findes et sted, hvor enebærbuskene står i tusindtal. Hvor regnvandet filtreres igennem en ørken af sand og bliver til verdens måske reneste og blødeste drikkevand.

Anholt – Lille og undseelig, men barsk og storslået. En ø, hvor naturen er grundvilkåret, hvor ro og eftertænksomhed går hånd i hånd med skumsprøjt og kuling – og hvor en mand hellere siger for lidt end for meget..

Med kærlighed har vi hældt det på flaske. Som en hyldest til Anholt og dem, der lever..

Mindre pis, mere gin.

Anmeldelser

“Anholt Gins løfte om “Mindre pis, mere gin” bliver utvivlsomt indfriet, når man stifter nærmere bekendtskab med flaskens indhold. Ligesom opskriften er smagskomponenterne enkle, men overraskende effektfulde.”

Læs hele anmeldelsen her- enverdenafgin.com

”Let the Games be Gin!”

Karla og Jakob plukker enebær.
Mange bække små, gør en stor å.

Anholt Gin
Østervej 11
8592 Anholt
CVR-nr 39063921
Email: 
butik@anholt-gin.dk

Del på facebook
DIBS - Payments made easy

Mere Gin?

Pris 350 kr. per flaske